Etusivu
            Yritys
            Valmiit kohteet
            Yhteydet


  
Riihirakenne Oy on Tampereen talousalueella toimiva rakennusliike, joka on keskittynyt laadukkaiden ja viihtyisien asuntojen rakentamiseen jo vuodesta 1988 alkaen. Perusperiaatteena on ollut koko kaksikymmenvuotisen historian ajan yrityksen toiminnan luotettavuus ja joustavuus. Tämä toimintamalli on kantanut talouden lasku- ja nousukaudella ja on tehnyt Riihirakenne Oy:stä turvallisen sopimuskumppanin asunnon ostajille, työntekijöille ja tavaran toimittajille. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattoman ja taloudellisen tavan hankkia oma koti.

Rakennuskohteissamme käytämme hyväksi havaittuja teknisiä ratkaisuja ja osaavia ihmisiä aina suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Tinkimätön tavoitteemme on nykystandardien mukainen viihtyisä koti, jossa asukkaiden on helppoa ja vaivatonta selvitä arjen rutiineista sekä tuntea asumisen iloa. Nämä toimintaperiaatteet ovat tuoneet Riihirakenne Oy:lle laajan tyytyväisten asiakkaiden joukon. Rakennamme jatkossakin laadukkaita asuntoja tuleville asiakkaillemme.

Asuntotuotantomme on omakoti-, paritalo- ja rivitaloasuntoja. Asuntojen pinta-alat vaihtelevat 60m²-220m². Riihirakenne Oy tarjoaa asunnon ostajalle madollisuuden antaa aiempi asunto vaihdossa.